Berichten

Er zijn weer nieuwe artiesten en acts toegevoegd aan onze website! door Team Artist en Planning

Er zijn weer nieuwe artiesten en acts toegevoegd aan onze website!

Met de zomer voor de deur, zijn wij weer druk bezig geweest met het updaten van onze website. Hierbij hebben wij weer een groot aantal nieuwe acts en artiesten toegevoegd. Hierbij een top 5 van onze nieuwe acts:


#1 Percussionist Sergei

Percussionist Sergei – dj en percussie – dj sax percussie

Percussionist Sergei boek je nu met dj en percussie! Van house tot latin, pop tot funk, soul tot disco, percussionist Sergei weet het juiste ritme te slaan voor een krachtige DJ set en waanzinnige show!

Sergei is bekend als drummer van de Nederlandse pop/ punk band “Call It Off”. Naast de vele optredens met deze band heeft hij ook gespeeld in de 50’s en 60’s tribute band Vezpa, de band Folk van artiest Tim Van Tol, de ska-punk band Jaya the Cat en heeft hij vele samenwerkingen op zijn naam gezet met DJ/ Producer Jonathan Pitch.

Klik hier >> Boek Percussionist Sergei nu voor jouw feest! 


#2 Wieger Troostheide zanger-solist-gitarist

Wieger Troostheide zanger-solist-gitarist voor bruiloft ceremonie of achtergrondmuziek

Wieger is een echte maker van muziek en schrijver van muziek. Met zijn muziek markeert hij belangrijke momenten in het leven van mensen, teams en organisaties. Met zijn liedjes op maat geschreven, speciaal geschreven voor een specifiek moment of gebeurtenis weet hij de juiste snaar te raken of een doel te bereiken door de verbintenis van muziek.

Klik hier >> Boek zanger-solist en gitarist Wieger Troostheide voor jouw huwelijksceremonie


#3 Bandoneonist Gert Wantenaar

Bandoneonist accordeonist Gert Wantenaar

Gert Wantenaar, bandoneonist en accordeonist is het meest bekend als accordeonist van Mathilde Santing en uit het tango orkest van Malando. Met zanger Henny Vrienten, is hij regelmatig als muzikant betrokken bij het kinder televisie programma: “Het Klokhuis” en de theaterproductie: “Concordia”, theaterproductie van Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk.

Klik hier >> Boek nu Bandoneonist Gert Wantenaar voor een bijzonder optreden


#4 De Herauten – trompettisten voor een bijzondere ontvangst van uw gasten

De Herauten – trompettisten ontvangst gasten – triomftrompetten

Op zoek naar een koninklijk ontvangst voor u en uw gasten? Boek dan nu de Herauten voor een feestelijke en koninklijke ontvangst van uw gasten!

Uw gasten of klanten ontvangen op een bijzondere manier doe je met de herauten. Tijdens een evenement is het ook mogelijk om verschillende aankondigingen te laten doen door de herauten. Met de schitterende trompetten zorgen de herauten voor reuring. Iedereen reageert op het trompetgeschal. De stijlvolle kleding van de herauten maakt het ontvangst compleet.

Klik hier >> Boek nu de Herauten voor een bijzonder ontvangst van uw gasten


#5 DJ Erik de DJ voor elk type bedrijfsfeest of huwelijksfeest!

DJ Erik allround DJ voor huwelijk en bedrijfsfeest

DJ Erik (Erik Meijers) is een allround muzikale duizendpoot. Als allround DJ voor huwelijken en bedrijfsfeesten kent hij de klassiekers en weet hij op elk feestje de ideale mix neer te zetten tussen “old school” en de nieuwe hits.

DJ Erik heeft een liefde voor commerciële houseplaten, oude dance knallers, latin, hip-hop, maar ook de nieuwste commerciële top 40 muziek.

Klik hier >> en boek DJ Erik voor jullie huwelijk of bedrijfsfeest


 

Lees meer

Musical ‘Evita’ keert terug met Brigitte Heitzer en René van Kooten door Team Artist en Planning

Musical ‘Evita’ keert terug met Brigitte Heitzer en René van Kooten. Vandaag was de perspresentatie in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. De pers presentatie werd muzikaal ondersteund door bandoneonist Gert Wantenaar. Als eerste speelde hij solo bandoneon het stuk “Rubi”. Het hoogtepunt van de presentatie was uiteraard “Don’t cry for me Argentina” live op bandoneon gespeeld.

De Graaf & Cornelissen Entertainment maakten vandaag feestelijk bekend dat zij in seizoen 2018/2019 met de Andrew Lloyd Webber musical Evita zullen gaan touren langs Nederlandse theaters. Brigitte Heitzer zal de gelauwerde rol van Eva Péron na tien jaar opnieuw op zich nemen. René van Kooten speelt de rol van Che en Marijn Brouwers is Juan Péron. Esmée Dekker speelt Mistress en is alternate Evita, Yoran de Bont speelt Magaldi.

Musical ‘Evita’ keert terug met Brigitte Heitzer en René van Kooten - bandoneonist Gert Wantenaar - 2018 - The Grand Amsterdam

The Grand Amsterdam was vandaag het stijlvolle decor voor de presentatie van de cast en spelers van Evita. Voor de presentatie was bandoneonist Gert Wantenaar de perfecte persoon voor de muzikale begeleiding.

“Het is een moeilijk te bespelen instrument, maar de unieke klank geeft alle voldoening” Gert Wantenaar

De gekozen stukken voor de perspresentatie waren “Rubi” en “La Cumparsita”. Uiteraard kon het bekende nummer: “Don’t cry for me Argentina” niet ontbreken toen Brigitte Heitzer werd aangekondigd op het podium. Naast de muzikale ondersteuning werd het laatste stuk ook prachtig vertolkt door een tango danspaar uit de musical.

Bandoneonist accordeonist Gert Wantenaar

Evita zal op maandag 22 oktober in première gaan in Koninklijk Theater Carré. De Nederlandse tour wordt afgesloten op 31 maart 2019 in het Chassé Theater, om daarna van 9 tot en met 11 april nog drie voorstellingen te spelen in Leuven.

Evita vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die als buitenechtelijk kind een moeilijke jeugd heeft. Met hulp van een tangozanger verhuist ze op 15-jarige leeftijd naar Buenos Aires. Daar probeert ze haar ambities om actrice te worden te verwezenlijken. Op het moment dat ze in 1944 kolonel Juan Perón leert kennen, neemt haar leven een drastische wending. Ze weet zijn hart voor zich te winnen en wordt twee jaar later, als Perón president wordt, de First Lady en heldin van het Argentijnse volk. Alleen Che lijkt Evita’s berekenende handelswijze te doorzien en voorziet haar van vlijmscherp commentaar.

Lees meer

Vinyl is weer in! Bring your own lp! door Team Artist en Planning

Iedereen kent ze nog wel en wie heeft er niet nog een doos met prachtige LP’s op zolder staan? Haal ze maar weer tevoorschijn, want tijdens dit optreden wordt jouw plaat zeker gedraaid! Van Michael Jackson tot de nieuwe plaat van Armin, van The Police tot Pitbull. Vinyl is weer in! Dus B.Y.O. LP!

Laat een notitie achter bij de record met daarop jouw persoonlijke boodschap voor het bruidspaar of jarige en DJ Peter Snijders laat jouw woorden spreken tijdens dit optreden!

Het DJ Meubel voor dit optreden wordt speciaal geleverd en is voorzien van alle gemakken. De platen passen precies in de kasten. Alle gasten kleden deze dj booth aan tijdens de avond.Vergeet niet je eigen LP te voorzien van je naam en neem hem weer mee aan het einde van het optreden.

Wil je deze act boeken? Kijk dan hier.

Lees meer

Tips en entertainment voor uw nieuwjaarsborrel door Team Artist en Planning

De winter is in aantocht, het einde van het jaar is in zicht en de organisatie van de nieuwjaarsborrel staat weer voor de deur. Er is nog tijd voor het bedenken van de goede voornemens, maar wacht niet te lang met het boeken van entertainment voor uw nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie! Voor je het weet is die DJ of band voor uw nieuwjaarsborrel niet meer beschikbaar. Boek daarom nu alvast het entertainment voor de nieuwjaarsreceptie. Wij geven een aantal tips voor een goede organisatie van de perfecte nieuwjaarsborrel.

nieuwjaarsborrelDe nieuwjaarsborrel is een feestelijke aangelegenheid…geef een kleding advies. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer en je gasten zijn niet meer onzeker over wat ze moeten aantrekken.

nieuwjaarsborrelZorg  dat er voldoende eten is, en laat de hoeveelheid hiervan afhangen van het tijdstip. Wat later op de avond volsta je vaak met bittergarnituur.

nieuwjaarsborrelEntertainment? Een feestje zonder entertainment komt moeilijk van de grond. Houd rekening met uw doelgroep en de sfeer in het bedrijf. De keuze is groot. Laat u vooral goed informeren over de diverse mogelijkheden qua entertainment.

nieuwjaarsborrelWel of geen partners uitnodigen? Weeg de voor- en nadelen af! Met partner zijn de kosten hoger maar de partners krijgen hierdoor wel meer verbondenheid met het bedrijf, stichting, vereniging of club.

nieuwjaarsborrelMaak de ruimte niet te groot. Ga niet met 50 personen in een lege hal een borrel organiseren. Dat gaat gewoon niet werken. Kies voor een gezellige kroeg of bar en plaats zelf een dj of band.

nieuwjaarsborrelCommuniceer een eindtijd in de uitnodiging. In Nederland duurt een nieuwjaarsborrel gemiddeld 3 uur.

nieuwjaarsborrelPresentatie of speech tijdens de nieuwjaarsreceptie? Doe het kort en luchtig. Zo slaat de verveling niet toe en bereik je iedereen!

Wij adviseren u graag voor de diverse mogelijkheden qua entertainment. Bel ons op 023-6201004 of mail op info@artistenplanning.nl en wij zorgen dat u binnen 24 uur een passend voorstel op het bureau heeft liggen!

Een paar tips en ideeën voor entertainment tijdens uw nieuwjaarsreceptie:

DJ Acda Leontien
DJ Acda Leontien

DJ Erik allround dj
DJ Erik

DJ martein nieuwjaarsborrel
DJ Martein

Les Deux Jazz - nieuwjaarsborrel optreden
Les Deux Jazz

 

Lees meer

10 favoriete live artiesten op je bruiloft door Team Artist en Planning

Met Artist & Planning staan wij deze week met “10 favoriete live artiesten op je bruiloft” op de website van The Perfect Wedding.

Een live artiest op je bruiloft zorgt ervoor dat jullie speciale dag één groot spektakel wordt! Het aanbod van live artiesten is zo breed dat er voor iedereen wat tussen zit. Een live artiest zorgt net voor dat beetje extra sfeer tijdens bijvoorbeeld de ceremonie, en ze weten maar al te goed hoe ze je gasten aan het dansen krijgen tijdens het feest. Dus of jullie nu van gospel, akoestisch, klassiek of top-40 houden, met één van deze 10 live artiesten voor op je bruiloft wordt jullie wedding party een onvergetelijke muzikale gebeurtenis!

10 Favoriete live artiesten op je bruiloft!

Lees meer

Boek nu DJ Victor & Rolf met Tomas Delfgaauw On Saxophone en MC/ Zangeres Erica Greenfield door Team Artist en Planning

Binnenkort een feest te organiseren en nog op zoek naar entertainment die er echt een feestje van weten te maken? Niet verder zoeken! Boek nu DJ Victor & Rolf met Tomas Delfgaauw On Saxophone en MC/ Zangeres Erica Greenfield. Meer informatie? Klik onderstaand voor de verschillende artiesten.

DJ Victor & Rolf boeken? Klik hier!

Saxofonist Tomas Delfgaauw boeken? Klik hier!

MC/ Zangeres Erica Greenfield boeken? Klik hier!

Lees meer

Op zoek naar een DJ meubel of DJ Booth? door Team Artist en Planning

Zonder techniek geen optreden!

Voor de meeste acts, DJ’s en entertainment is er een DJ meubel of dj booth, geluidstechniek, dj-apparatuur, microfoons en monitoring nodig voor het optreden. En voor het show element en de juiste sfeer uiteraard ook bewegende verlichting en mooie spots! Wij hebben voor elke act, dj en artiest zorgvuldig nagedacht over de techniek en de dj meubels die benodigd zijn voor het optreden. Wij werken hiervoor met techniek partner T-S-L die alle materialen zorgvuldig onderhoud, controleert en repareert indien nodig.

Voor alle exclusieve items ontwikkelen wij de dj meubels/ custom dj Booths helemaal zelf. Van de tekentafel tot en met de uiteindelijke bouw van de booth, over alles wordt nagedacht en elke dj meubel is uniek!

Bij de bouw van de dj meubels komt veel kijken. En wij denken graag na over de praktische zaken van de dj booth. Het moet immers snel te bouwen zijn en gemakkelijk te vervoeren. Maar bovenal moet het er altijd goed uitzien!

Met onze ervaring in huwelijksfeesten, recepties, bedrijfsfeesten en privé evenementen weten wij exact wat werkt. Dit zie je terug in onze dj meubels en technische voorzieningen. Alle techniek die wij standaard aanbieden voor een dj optreden, acts zangeres, pianist of ander entertainment is geschikt tot 150 personen en compleet voor een goed feest.

OP ZOEK NAAR EEN DJ MEUBEL OF DJ BOOTH-artist en planning
DJ meubel of DJ Booth

Uiteraard is het voor ons van groot belang om zoveel mogelijk informatie te ontvangen van de door u gekozen locatie om de mogelijkheden van de techniek, de aanwezige stroom, het aanleveren en het opbouwen van de technische materialen af te stemmen.

Op zoek naar extra bewegende lampen, rookmachines, special effects, confetti shooters, streamers, CO2 of andere aanvullende techniek? Wilt u een DJ meubel huren? Of een dj booth huren? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken uw feest onvergetelijk!

Lees meer

Zomerkriebels? Balearic Unplugged brengt Ibiza naar je toe! door Team Artist en Planning

Balearic Unplugged brengt zomerse klanken op elk feest!

“Met haar unieke stem en perfecte timing draagt MC Choral elke dj set naar een hoger niveau. Haar krachtige vocals en opzwepende shout-outs laat elk publiek swingen.”

​Nu staat MC Choral niet op een podium met een DJ, maar benaderd ze dezelfde muziek van een hele andere kant. Intiem, klein, hedendaags en uniek heeft zij de combinatie gevonden met Tomas Delfgaauw op een unieke Rhodes Mark II piano. In deze nieuwe bezetting brengt zij de lekkerste zomerplaten en de hits van nu terug naar een geheel eigen akoestische versie.

Balearic Unplugged past in elke setting. Vooral op momenten waar je net een gezellig muziekje mist en geen zin hebt om weer een iPod aan te zetten, maar juist op zoek bent naar live entertainment. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een receptie, bruiloft, diner, lunch, brunch, tuinfeest, bedrijfsfeest, maar denk ook aan de huwelijksceremonie. In overleg met het bruidspaar speelt Balearic Unplugged jullie nummers naar keuze tijdens de ceremonie. Een nummer tijdens het weggeven van de bruid, het tekenen, de ringen, of als afsluiting van de ceremonie. Balearic Unplugged maakt jullie mooiste dag onvergetelijk!

KENMERKEN
Speeltijd 45, 60, 120, 240 min.
Geschikt voor gelegenheid Bruiloft, Ceremonie, Receptie, Diner, Lunch, Brunch, Bedrijfsfeest, Huiskamerconcert
Artiest speelt Versterkt, Akoestisch
Muziekgenres Dance, House, Pop, Sing & Songwriter, Top 40

Meer informatie of Balearic Unplugged boeken? Klik hier…

Playlist / repertoire Balearic Unplugged:

-Get Lucky
-So many times
-Hey Hey
-I gotta feeling
-Toca Miracle
-Firestone
-Finally
-Ready for your love
-Took a pill in Ibiza
-My friend
-Heroes
-How deep is your love
-Show me love
-You’ve got the love
-Rhythem of the night
-Gypsy Woman
-I Follow rivers
-Save the world
-Without you
-Wake me up
-Ain’t nobody
-No Diggity

​En nog vele andere hits van toen en van nu…

Lees meer