Vacature booking agent

Geplaatst door Team Artist en Planning in Vacatures
vacature Booking agent

 

VACATURE BOOKING AGENT

Sta jij binnenkort aan de basis van veel toffe optredens en gave acts? Word dan nu booking agent bij Artist & Planning en maak mensen blij. Bij ons worden unieke artiesten en acts geboekt voor toonaangevende huwelijken, bijzondere privéfeesten en toffe zakelijke events. Ook ontwikkelen we regelmatig zelf nieuwe acts. En jij? Jij kunt de backbone worden van dit alles. Je runt als het ware je eigen online entertainment boutique.

Met jouw liefde voor muziek en een aardige trackrecord aan feestjes en events maak je gemakkelijk van je passie nu ook je werk. In gesprek met een opdrachtgever schieten de mogelijkheden voor een optreden al door je hoofd. Je voelt als geen ander aan wat de te creëren sfeer voor het event moet zijn en maakt alvast een selectie. Zo help je de opdrachtgever waardoor hij/zij snel beslist welk artiest of act jij kunt vastleggen.

Wat ga je zoal doen?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een energieke collega die de backoffice van Artist & Planning op zich neemt. Maar wat houdt dat in? Eigenlijk run je je eigen winkeltje. Het ene moment werk je aan de website en riders van artiesten, het volgende moment introduceer je een nieuwe act op social media en reageer je op de toffe reacties op je vorige post. En tussendoor? Dan help je telefonisch onze opdrachtgevers die niet kunnen kiezen. Door ze te informeren over acts maar ook door te vragen naar het toffe event dat ze willen organiseren. In gedachten zie je zelf als gast op dat event en bedenk je wel entertainment daar bij past. En wil je mee werken aan de ontwikkeling van nieuwe acts? Dan zijn we natuurlijk super blij met jouw input. Want jij bent degene die ook die nieuwe acts weer onder de aandacht brengt. Kortom, een toffe baan voor jou als muzikaal en organisatorisch talent. De eerste feestjes en events voor het voorjaar en de zomer worden alweer gepland.

Wat wij jou bieden?

Een fulltime functie op kantoor in Haarlem. We delen het kantoor (en de lunch, borrels en gekke momenten) met Events & Planning. Deze collega’s zijn ook opdrachtgever. Ze organiseren toffe feestjes, huwelijken en events waar jij ook het entertainment voor aanbiedt. De salarisindicatie is € 1.750 – 1.900 bruto per maand (40 uur) met groeimogelijkheden. We zijn namelijk op zoek naar een collega die met Artist & Planning wil meegroeien; iemand die de online entertainment boutique echt wil helpen uitbouwen.

Wat vragen wij van jou?

– Liefde voor muziek, organisatie- en sales kwaliteiten
– Energie, enthousiasme en drive om onze entertainment boutique verder uit te

bouwen en van potentiële opdrachtgevers blije opdrachtgevers te maken. – Beschikbaarheid op korte termijn.
– Mbo+/hbo werk- en denkniveau.
– Ervaring in de entertainmentbranche is een pré (geen must)

Wat doe je als jij deze toffe baan wilt?

Ben jij enthousiast, grijp jij de kans en kun jij op korte termijn starten? Stuur dan nu jouw motivatie en cv naar info@artistenplanning.nl. Maak ons nieuwsgierig. Wie weet nodigen wij jou binnenkort uit om meer over jou en je drive te weten te komen.

Bekijk hier de volledige vacature >>>AP Vacature booking agent.docx